renovace podlaha
renovace podlaha

Renovace a ošetření dřevěných podlah

Hledáte rady, tipy a návody jak si sami zrenovat Vaši dřevěnou podlahu? Nebo jste zakoupili starší byt či dům a pod kobercem se vám skrývá nevzhledné parkety či prkenná podlaha? 

Často se setkáváme se zákazníky, kteří mají v domácnosti nádhernou dřevěnou podlahu a ani o tom neví. Starou dřevěnou podlahu překryjí kobercem nebo ji vytrhají a nahradí ji plovoucí podlahou, která zdaleka nevydrží tolik jako dřevěná podlaha, která při správném ošetřování vydrží až několik generací. Netuší, že stará dřevěná podlaha se dá zrenovovat! Parkety postupem času „stárnou“. Podlaha se častým opotřebováním špiní, šmouhy se mění ve velké skvrny a jednou za čas je třeba parkety zrenovovat. Pak mají doma hotový skvost, který vydrží několik generací. A při správném ošetřování, které je klíčové zvláště pro dřevěnou podlahu, vydrží o moho déle.

Nevěřili byste, že takto znehodnocená podlaha může být opravdu tak krásná, a to pouhým přebroušením podlahovou bruskou a novým nátěrem laku či oleje? Tak už věřte a kontaktujte nás! Nabídneme vám i systém bezprašného broušení dřevěných podlah (Bona DCS). Jednoduše nemusíte zakrývat nebo stěhovat své věci do jiné místnosti. Unikátní systém bezprašného broušení podlah neuniká do ovzduší, a tak zajistí výborné pracovní prostředí pro podlaháře a vy nemusíte mít starosti s úklidem.

 

Pokud zvládnete práci sám

Návod jak si zrenovovat podlahu sám 

 - návod krok za krokem jak na to

Stáhněte si brožurku ZDE

 Údržbové produkty BONA pro čištění všech typů podlah - ZDE

 

Poptejte profesionála

           Hledáte-li brusku k zapůjčení, hledejte v blízkosti vašeho bydliště - klikněte ZDE

           Chcete-li si najít podlaháře, který vám veškerou práci odvede, pak hledejte v blízkém okolí a nebojte se zeptat na bezprašné broušení Bona DCS, klikněte ZDE

Údržba podlah

            Údržbové produkty BONA - hledejte kvalitu pro čištění všech typů podlah - ZDE

            Přečtěte si o nás - jsme nejlepší! TEST: V roce 2015 jsme porazili 11 Evropských konkurentů v testování nejlepšího čistícího prostředku. Čtěte více ZDE

Novinky

            Bona Hloubkové čištění podlah - práce pro profesionální podlaháře.  Čtěte ZDE

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.