renovace podlaha
renovace podlaha

Představení prodejny Masiv Parket Centrum

 

Firma Masiv Parket Centrum sídlící v Brně vznikla počátkem roku 2002. Majitelé firmy jsou p. Richter a pí Šefferová, která má dlouholetou zkušenost s prodejem a výrobou parket v jihomoravských dřevařských závodech v Bystřici pod Hostýnem.
 
Firma má k dispozici plochu cca 550 m2 (vzorkovna masivních parket, zámeckých vzorů, sklad, prodejna). Firma se od počátku svého založení zaměřuje na prodej masivních podlah. Tzn. parkety, klasické parkety, mozaikové parkety, parkety do tělocvičen - jednoduše všechny typy parket. Firma úzce spolupracuje s dřevařskými závody a prodejci na Moravě a poskytuje tak plnou podporu zákazníkům na Moravě a okolí. Prodává veškerý sortiment Bona + lišty a nabízí komplexní systém služeb svým zákazníkům. Zákazníkům se tak dostavuje plná podpora poradenství po technické stránce a odborný servis. Masiv Parket Centrum nabízí svým koncovým zákazníkům i podlahářům půjčovnu brusek. „Máme k dispozici 5 sad brusek. Jsme schopni i běžného koncového uživatele zaškolit jak s bruskami pracovat,“ dodává paní Šefferová, spolumajitelka firmy Masiv Parket Centrum, sídlící v Brně.

Firma je taktéž hrdá na to, že může reagovat na atypické požadavky zákazníků, a tak nabízí atypický sortiment zámeckých vzorů pro renovaci parket v zámcích a historických budovách. Tento sortiment se nedá běžně zakoupit v běžných prodejnách podlahovin a proto jsme hrdí, že jsme v této oblasti jedineční na trhu,“ dodává paní Šefferová.

Masiv Parket Centrum z počátku vyvážel parkety do Rakouska a Německa. Konkurence však postupem času přitvrdila, a tak se nyní zaměřuje pouze na český trh. Firma nabízí špičkovou chemii na parkety od firmy Bona. „Chemie od firmy Bona nás skutečně oslovila svou kvalitou. U nás neevidujeme žádné reklamace na chemii Bona. U nás dbáme na to, aby si zákazník řádně přečetl technický list před aplikací jakékoliv chemie na parkety a následně doporučujeme údržbu Bona. A lidé se k nám vrací spokojení“, dodává pan Richter.
Nejen, že nabízíme pro své zákazníky kompletní servis, ale pořádáme i školení, setkání se zákazníky, občas grilujeme, degustujeme apod.  


 

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.