renovace podlaha
renovace podlaha

Bona technologie kartáčování

NOVÁ DIMENZE V KRESBĚ DŘEVA A BAREVNÝCH EFEKTECH.

Představujeme novou jedinečnou technologii kartáčování – Bona Power Drive NEB s rychlým nacvakávacím systémem výměny disků. Nový unašeč zvýrazní přírodní krásu dřeva a podtrhne tak dramatický vzhled dřevěné podlahy. Systém je vhodný pro použití na již položených dřevěných podlahách nebo je určen pro kompletní renovaci přebroušením, až na holé dřevo. Bona nabízí nekonečnou řadu možností. V kombinaci s Bona oleji a laky získáte dvourozměrný efekt, který vyzdvihne a prokreslí každý detail dřevěné podlahy.


Charakter dřevěné podlahy 
• Kartáčovaný vzhled
• 2-rozměrný efekt
• Zvýraznění kresby dřeva

 

Vytváření textury dřeva
Bona technologie kartáčování pomocí Bona Power Drive NEB drásá hluboko do struktury dřeva. Tím se zvýrazní kresba dřeva a vytvoří efekty na povrchu podlahy. Neměnný přírodní vzhled podlahy díky Bona drásací technologii zcela vykartáčuje měkkou část dřeva a dodá podlaze pórovitost a novou strukturu. Díky této technologii můžou barevné oleje lépe proniknout do hloubky, čímž vznikne 2-rozměrný efekt a vynikne přírodní struktura dřeva. Unikátní flexibilní unašeč Bona Power Drive NEB nabízí jak broušení, tak následně, po odejmutí brusných disků a nasazení kartáčů, tak kartáčování a drásání podlah nebo broušení až na holé dřevo. Všechno pomocí jediného nástroje. Je určen výhradně pro použití s talířovou bruskou Bona FlexiSand 1.9. Díky výkonnému motoru 1.9 kW nabízí skvělé výsledky – kartáčování bez prachu, drásání a broušení dřevěných podlah.

Postup

Kartáčování až po okraj

Pomocí Bona technologie kartáčování dokážete vykartáčovat dřevěnou podlahu po celém povrchu snadno, rychle a účinně. Pro perfektní broušení okrajů použijte brusku Bona SupraFlex. Podporuje všechny funkce unašeče Bona Power Drive NEB. Pro snadné broušení okrajů a kartáčování - pro dosažení nejlepších výsledků broušení a kartáčování doporučujeme dodržet tento pracovní postup:

 

Doporučený postup pro broušení a kartáčování


Povrchová úprava Bona – nové efekty pro technologii kartáčování
Bona nabízí širokou škálu laků a olejů různých barev – nekonečnou řadu možností. Použitím povrchové úpravy Bona v kombinaci s novou technologií kartáčování docílíte jedinečného vzhledu a barevných efektů, nebo jen zvýrazníte přírodní krásu dřevěné podlahy.
 
Doporučujeme Bona Craft Oil 2K – pro přeolejování. Výkon, všestrannost a vzhled. Vytvořte si okouzlující vzhled a pocit olejované podlahy, s ochranou laku. Bona Craft Oil 2K zkracuje dobu schnutí a zlepšuje odolnost proti opotřebení. Je odolný vodě a nečistotám a lze zatížit již po 8 hodinách od aplikace. Pro zvýšenou ochranu nabízí možnost přelakování nejlepším lakem ve své třídě řady Bona Traffic. Barevné odstíny Bona Craft Oil 2K pro běžný nebo 2-rozměrný efekt: Neutral – přírodní / Graphite – grafit / Frost – led / Ash – popel / Umbra – hnědá / Clay – jíl / Invisible – průhledná / Light Grey – světle šedá / Sand – písek / .

Povrchová úprava Bona nabízí:
• Jedinečné ošetření dřeva
• 2-rozměrný efekt
• Vytváření kresby dřeva
• Zlepšení a zachování vzhledu

 

  KE STAŽENÍ

  BROŽURA KARTÁČOVÁNÍ ZDE >>

  UNAŠEČ BONA POWER DRIVE NEB  ZDE >>

  KARTÁČOVÁNÍ PO OKRAJ BONA SUPRAFLEX ZDE >>

  MULTIFUNKČNÍ BONA FLEXISAND ZDE >>

  VIDEO ZDE >>

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.